27 ene 2014

REGATA CODIGO ANTI MASTER A VILANOVA

Anexo, el correo de uno de los regatistas master asistentes a la regata de Vilanova.
Creo que es un ejemplo de como mejorar las cosas, primero haciéndolas publicas, para que otros clubs puedan tenerlas en cuenta, y otra hacer incapié en el respeto hacía lo ajeno.
Para los de fuera de Catalunya, las mantengo en  Catalán, pero son perfectamente comprensibles. (además siempre se puede usar el traductor).
Hemos obviado los nombres de los remitentes por privacidad, y porque lo importante es el contenido y la propia acción de escribirlo.


REGATA CODIGO ANTI MASTER A VILANOVA:

"Aquest cap de setmana s’ha celebrat la regata Carnaval de Vilanova per a Radial i 4.7.
Gracies a la motivació afeixida  per Brown Movies, vam anar 14 masters sobre 50 radials. Dos d’ells la primera o de les primeres regates i varis regatistes d’standard fan fer l’esforç de participar-hi.
Sabem que es complicat fer una regata amb poca rampa i 100 lasers,  però hi  van succeir un seguit de fets que no motiven en absolut a tornar-hi i que hauríem de considerar per la seva millora.
El primer dia, varis regatistes Masters no van arribar a temps o massa just per a la sortida. A la reunió de patrons, Mònica va advertir al comitè d’aquest perill per la congestió a la rampa i el comitè va dir que ho tindria en compte estant amb contacte amb terra.

1-    El segon dia,  fer sortir al aigua sense vent, tenint que remar de peu al laser si no vas remolcat, per estar surant al aigua unes quantes hores,
2-      que al intentar tornar, llanxes de la organització passin olímpicament de remolcar a la tornada veien un  laserista aïllat i sense vent demostra molt poca solidaritat i es responsabilitat del Club donar les instruccions adients.
El El club organitzador ha de considerar tots aquells participants que no porten llanxa / entrenador, etc.. i participen en la regata. En els casos de poc vent etc.., no hi ha cap problema en tornar per els teus mitjans, però sense vent no és possible!!!
3-      Acabar el dia comprovant que t’han robat la funda de coberta degudament identificada amb nom i col·locada a sobre del propi remolc . Saber que a un altre company l’hi han pres el windex muntat del propi Laser i que segons el mariner de guàrdia, van haver-hi varis robatoris , fa d’efecte disuassori d’anar a aquest tipus de regates.
S'   s’ ha insistir en l'educació social del regatista per part de pares i entrenadors!!!
P    Punt positiu: L’ordre dels carrets a la esplanada.

Esperem que Clubs, Comitè organitzador i   entrenadors faixin un esforç  per fer mes amables les regates, i recordin que es va fer un CODIGO MASTER per fomentar la nostra participació.

en nom d’uns quants Masters"

Resposta del director deportivo de la FCV


"Em sap molt de greu tot això que transmetre als responsables del Club perquè no torni a pasar. 

Com be sap el Jordi Capella estem tractant de que tots els clubs que fan N2 ofereixin la possibilitat de navegar en standard, fet que ens costa molt, no per culpa dels màsters o de la resta d'standards. 

En aquest cas, crec que no comptaven amb la vostre participació ja que la setmana passada els ho vaig insistir en que era obligatori que hi haguesin els 3 aparells i no estava estipulat al AR. 

Pel que fa als robatoris, entenc que es un problema que pot pasar a qualsevol lloc, d'aquesta forma no li vull treure importància al tema. Es un problema d'educació i sempre he considerat que s'ha de denunciar  com estàs fent. Des de la Federació tractarem s'investigar el que ha pogut pasar i des de la classe potser s'hauria d'enviar un comunicat per si hi ha hagut algun malentès. 

Be, res mes, t'agraeixo els comentaris que ens faciliten la feina tant a la Federació com a la mateixa classe. 

Una abraçada,"




2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ni idea, será fácil para ti.

alfredo vazquez dijo...

Copia y pega en traductor de google. Es sencillo.